kolmapäev, 11. märts 2015

Hernesupp

Hernesupp

Koostis

4 dl Kuivatatud herned
2 l Vesi
2 tk Suitsuseajalg (või 300-400g suitsusinki)
1 dl Odrakruubid
2 tk Sibul
2 tk Loorberileht
Sool


1. Pane herned 1 l veega üheks ööks likku. Vala leotusvesi ära ja pane herned koos 2 l puhta vee, seajalgade, tangude, hakitud sibulate ja loorberilehtedega potti.

2. Keeda 1,5 tundi või kuni herned on pehmed, vajadusel lisa vahepeal vett.

3. Võta seajalad välja. Lõika liha tükkideks ja pane supi sisse tagasi (või lisa nüüd singikuubikud).

4. Keeda 10–15 minutit. Maitsesta vajadusel veel soolaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar